Cum Să Aplici Tehnica Letting Go

Cum Să Aplici Tehnica Letting Go

De ce să citești această carte:

  • Câștigi libertatea de a fi, a avea și a face orice dorești
  • Vei învăța să te iubești și respecți mai mult pe tine însuți
  • Te eliberezi de efectele furiei, anxietății, stresului, depresiei, tensiunii și fricii
  • Te vei simți liber să trăiești deplin și fericit clipa ACUM.

De ce să citești această carte:

  • Câștigi libertatea de a fi, a avea și a face orice dorești
  • Vei învăța să te iubești și respecți mai mult pe tine însuți
  • Te eliberezi de efectele furiei, anxietății, stresului, depresiei, tensiunii și fricii
  • Te vei simți liber să trăiești deplin și fericit clipa ACUM

CUPRINSUL CĂRȚII

1

Ce este Letting Go-ul

Înveți ce este mai exact această tehnică. Te familiarizezi puțin cu ceea ce presupune aplicarea metodei.

2

Cum aplici Letting Go

În acest capitol înveți efectiv cum anume se aplică tehnica. Tot ce ai de făcut este să urmezi întocmai recomandările.

3

Pași specifici în Letting Go

De multe ori lucrurile devin mai clare atunci când sunt enunțați niște pași clari. În acest capitol sunt descriși 12 pași simpli și clari pentru aplicarea tehnicii

4

Cum să aplici Letting Go ca tehnică pentru care aloci timp

Letting go-ul este o tehnică a cărei farmec e acela că poate fi aplicată oricând la nivel de for interior. Faptul că nu trebuie să aloci un timp separat pentru a o aplica, o deosebește cu mult de orice alte tehnici. Totuși în acest capitol se explică și cum poate fi aplicată drept tehnică pentru care aloci timp.

5

Adoptă o postură Letting Go în viața de zi cu zi

Exersăm cât exersăm, dar e clar pentru toată lumea că nu putem exersa toată viața. 


Ce te învață acest capitol este cum să faci tranziția dinspre exersare spre integrarea în viața de zi cu zi. 

6

Cum se aplică Letting Go în diverse situații 

După ce oamenii înțeleg tehnica și o aplică, tind să întrebe cum se aplică Letting Go în relații, pe plan financiar, când vine vorba de sănătate, și multe altele. În principiu tehnica este una și aceeași pentru indiferent ce arie a vieții tale o aplici. Ca să fie însă cât mai clar posibil, aici s-au luat ariile cel mai des cerute și au fost detaliate pe rând. 

7

Cum aplici Letting Go-ul ca postură de viață

Acest capitol te învață cum să îți trăiești viața în fiecare secundă plecând dintr-o postură Letting Go.

8

Depășirea fricii în aplicarea tehnicii

De multe ori, chiar dacă cineva înțelege cum se aplică, apare o frică de a aplica. Pentru ca această frică să poată fi depășită, există prezentul capitol. 

9

Câteva ponturi în aplicarea Letting Go

Acest capitol tratează niște lucruri de finețe care se dovedesc utile după aplicarea preț de câteva zile a tehnicii. Sunt niște reglaje fine pe care autorul le-a descoperit din experiența s-a și a observat în timp că aceste mici reglaje ajută mult în aplicarea eficientă a tehnicii. 

10

Rezolvarea oricărei probleme prin Letting Go

Titlul acestui capitol poate părea puțin SF. „Dacă soluția la orice problemă ar fi una singură, nu ar aplica-o deja toată lumea?” zice mintea. 


Adevărul este însă că într-adevăr orice problemă poate fi rezolvată prin Letting go, sau măcar se armonizează pașii spre găsirea soluției. Acest capitol te învață cum.

11

Cei 4 „vreau” care nasc emoții

Există 4 dorințe fundamentale în fiecare dintre noi. În baza acelor dorințe, noi toți experimentăm emoții. 


Ce te învață acest capitol este cum să aplici Letting Go în raport cu acești 4 vreau. Odată aplicată tehnica păstrând acest raport, eficiența ei poate crește semnificativ. 

12

Cum se poate aplica Letting Go pe „bucăți”

Principala chestie pe care o face Letting go-ul este că te face să scapi de emoțiile blocante pe care le-ai reprimat sau suprimat de-a lungul timpului. 


Uneori o astfel de emoție poate fi insuportabilă. În acest capitol înveți cum să împarți emoția în subansamble și să te eliberezi pe rând de toate subcomponentele unei emoții. 

13

Totul se întâmplă de la sine

Acest capitol apare mai spre finalul cărții fiindcă prezintă o noțiune puțin mai avansată. Înțelegerea însă a conceptului cu „de la sine” te ajută semnificativ în aplicarea tehnicii.

14

Evitarea celei mai frecvente capcane

După ce totul este clar și omul aplică deja de câteva săptămâni Letting Go, am putut observa că apare o capcană în care cad foarte mulți oameni. Acest capitol te învață cum să nu cazi și tu în capcană. 

15

Întrebări și răspunsuri

De 2 ani de când le povestesc altora despre Letting Go, în timp s-au strâns niște întrebări care au apărut în mod repetat despre tehnică, efecte și cum se aplică. La acele întrebări se răspunde în ultimul capitol din carte.

La Ce Este Bună Tehnica Pe Care O Înveți Din Carte?

Tehnica pe care o vei învăța citind această carte te va ajuta să te eliberezi rapid și ușor de toate blocajele care te țin pe loc în acest moment. Vei putea experimenta astfel liber: abundența, sănătatea emoțională, relațiile fantastice și sănătatea radiantă pe care le meriți.

Cosmin-Constantin Cîmpanu

Despre autor

Fondatorul blog-ului Fii Împlinit(www.fiimplinit.ro) cu peste 30.000 vizitatori lunar. A descoperit tehnica Letting go acum aproximativ 2 ani. Date fiind beneficiile pe toate planurile pe care aplicarea acestei tehnici i le-a adus, a simțit să împărtășească lumii tehnica, prin această carte simplă și clară.