Ho’oponopono

Audiobook Ho'oponopono

De ce să asculți această carte audio:

  • Experimentezi o minte mai disciplinată
  • Scapi de tot gunoiul mental care te epuizează în acest moment.
  • Atingi un nivel înalt de bunăstare, sănătate și pace.
  • Înveți o tehnică testată de depășire a limitelor autoimpuse.

De ce să asculți această carte audio:

  • Experimentezi o minte mai disciplinată
  • Scapi de tot gunoiul mental care te epuizează în acest moment.
  • Atingi un nivel înalt de bunăstare, sănătate și pace.
  • Înveți o tehnică testată de depășire a limitelor autoimpuse.

CUPRINS AUDIOBOOK

1

Cap. 1 
Cum folosești și cum funcționează Ho'oponopono

Înveți ce este mai exact această tehnică, ce presupune și cum și de ce funcționează. 

2

Cap. 2
Aprofundarea metodei

În acest capitol înveți care sunt dedesubturile tehnicii, la ce experiențe te poți aștepta când începi să o aplici, dar și cum poți aplica Ho'oponopono pe diverse situații specifice de viață.

3

Cap. 3
Extinderea practicii

În ultimul capitol primești și mai multe clarificări despre metodă. Înveți cum să îți observi și vindeci amintirile, și înveți cum să te deschizi înspre curajul de a acționa din inspirație. 

La Ce Este Bună Tehnica Pe Care O Înveți Din Carte?

Mintea este formată doar din gânduri. O minte disciplinată te susține în a experimenta o realitate armonioasă. O minte plină de dezordine îți va livra spre experimentare o realitate întocmai. Tehnicile, conceptele și metodele din acest audiobook vor starta procesul de curățare a programelor gunoi(programe inutile) din minte. Iar cu fiecare astfel de program șters și aruncat la coșul de gunoi, vei face încă un pas spre trăirea împlinirii autentice pe toate planurile.


Ho’oponopono este o tehnică de curățare a programelor gunoi din subconștient. Varianta modernă de Ho’oponopono a fost promovată în lume de Ihaleakalá Hew Len. Mesajul doctorului Len constituind inspirația pentru crearea acestui audiobook. Foarte mulți oameni nu înțeleg de ce experimentează ceea ce experimentează. Însă tot ceea ce înseamnă experiență de viață a fost ales de noi. Singura nuanță este aceea că alegerea a fost fie conștientă fie inconștientă. Ceea ce experimentezi este tot timpul o actualizare a gândurilor rulate în minte. 


Așadar vorbim de un audiobook, are aproximativ 2 ore de conținut în lectura autorului, și pe care atunci când îl parcurgi, înveți o metodă concretă care te ajută să scapi de programele inutile din minte.

Cosmin-Constantin Cîmpanu

Despre autor

Fondatorul blog-ului Fii Împlinit(www.fiimplinit.ro) cu peste 30.000 vizitatori lunar. A descoperit tehnica Ho oponopono acum aproximativ 3 ani. Date fiind beneficiile pe toate planurile pe care aplicarea acestei tehnici i le-a adus, a simțit să împărtășească lumii tehnica, prin această carte audio simplă și clară.