Vreau continuarea dialogului pe e-mail!

Discuția Dintre Diavol Și Dumnezeu Al Cărei Moderator Am Fost - PARTEA 2

SPRE PARTEA 1

Dumnezeu: Desigur, explicația este că înainte de întrupare sufletul lor a ales asta. Imaginează-ți că înainte ca sufletului să i se asocieze un corp fizic a avut milioane de posibilități din care să aleagă. Sufletul a ales să animeze un corp care va muri prematur pentru că și-a dorit o scurtă excursie pe pământ spre exemplu.

M: Înțeleg…

Dumnezeu: Te văd totuși cam nedumerit. Imaginează-te în momentul în care achiziționezi un nou obiect de vestimentație. Imaginează-ți că te duci într-un magazin și îți dorești să cumperi un costum. Ai un catalog pe care vânzătorul ți-l pune la dispoziție. Poți alege însă costumul numai pe baza pozelor din catalog. După ce analizezi cu atenție, alegi acel costum despre care tu consideri că ți se potrivește cel mai bine. Dar tu îți poți baza alegerea pe dorința ta de a purta costumul o singură zi la o petrecere. Îl alegi, îl porți o zi la respectiva petrecere, după care te întorci acasă. Imagineză-ți corpul ca fiind acel costum pe care unele sufletele îl aleg pentru a-l purta o singură zi la petrecerea numită „viață în corp fizic”. Însă acesta este doar un exemplu izolat. Fiecare suflet are posibilitatea de a alege între milioane de costume(trupuri) înainte de întrupare. Și fiecare alege ce i se pare lui cel mai interesant la acel moment.

M: Și eu care eram cât pe-aci să cred că există karma.

Di: Ce-aveți mă plictisiților? Mai am puțin și adorm aici, iar tu prietene(arătând înspre mine) îmi pare că ești cam greu de cap. Karma nu este exclusă de explicația referitoare la posibilitatea sufletului de a-și alege un anumit trup. Ceea ce face karma este să restrângă sau să lărgească numărul de obiecte din catalog.

Dumnezeu: Corect, mulțumesc pentru completare. Apropo de asta, au venit o dată la mine două suflete nemulțumite de numărul mic al posibilităților între care puteau să aleagă. Atunci le-am pus la dispoziție absolut toate posibilitățile de întrupare disponibile pe sutele de milioane de planete din Univers. Și ghici ce? Nici acum nu s-au hotărât ce corp să aleagă. Ha, ha, ha.

Di: Ce-mi mai place de tine când faci câte una de asta.

Dumnezeu:(privind înspre mine) Eu sunt bucuria. Asta printre multe altele desigur. Dar am ținut să precizez în special faptul că sunt bucuria pentru că știu cine va citi acest interviu. Îi văd pe mulți intrând în biserici și temple cu atâta seriozitate încât aproape că nu pot stabili niciun fel de cale de comunicare cu Mine. Eu nu am nimic împotrivă. Dovadă stă faptul că fiecare om este liber. Amintiți-vă totuși că Eu sunt Cel ce sunt, și nu uitați să mai fiți și bucuroși.

M: Apropo de biserici și temple. Este o discuție foarte interesantă pe acest subiect. Mulți oameni intră în temple cu gândul că templele sunt casele tale. Este asta adevărat?

Dumnezeu: Dar ce sunt Eu, magnat imobiliar?

M: Asta a fost bună! Ha, ha, ha…

Di: Și i-am tot spus, hai să le dărâmăm, hai să facem ceva cu tot circul ăsta. Dar El nu că oamenii sunt liberi în sus, nu că oamenii sunt liberi în jos.

Dumnezeu: Revenind la întrebare, dă-mi voie să dau și un răspuns mai serios de această dată. Chiar eu le-am recomandat la un moment dat oamenilor să construiască temple. Nu uita că Eu sunt în fiecare atom al existenței…

Di: Nu uita că și eu sunt.

Dumnezeu: Trebuie el să se bage în seamă…spuneam că mă aflu în fiecare atom al Existenței deci implicit mă aflu și în pereții templelor pe care voi le-ați construit. V-am recomandat însă să construiți temple pentru a le umple cu energie gând creatoare, iubitoare, frumoasă, expansivă, abundentă și receptivă. Astfel ați fi avut posibilitatea să intrați în rezonanță cu mine prin simpla prezență în templu. Asta s-a și întâmplat la un moment dat. Astăzi însă ați umplut aceste temple cu tot felul de alte energii de vibrație joasă care mai mult vă depărtează de mine.

Di: Ai încercat tu să fii diplomat, dar ăsta micu`(arătând înspre mine) și-o va lua pe cocoașă când va transcrie și publica această replică.

Dumnezeu(privind înspre mine): Este pentru a doua oară când te face atent asupra acestui aspect. El numai nu înțelege că oamenii sunt liberi în deciziile lor. Tu faci anumite alegeri a căror consecințe le vei suporta mai devreme sau mai târziu. Nu există acțiune sau gând fără consecințe. Am spus-o, dar o repet. Fiți conștienți de faptul că fiecare gând sau acțiune a voastră are o anumită consecință. Nu încercați să fugiți de consecințe, ci asumați-vi-le.

M: Vă mulțumesc amândurora. Mă bucură gândul că toate aceste mesaje pe care voi le transmite-ți în cadrul acestui dialog sunt înregistrate și că am acordul vostru de a le transmite mai departe oamenilor. Acum o să continui cu o altă întrebare. Aceasta este de ce unii oameni nu își găsesc împlinirea alături de o persoană de sex opus, pe când altora le este foarte ușor să facă asta?

Di: Dacă am ajuns la acest subiect este clar că pot să îmi aprind în liniște o țigară. Dar ce zic eu o țigară, am timp să fumez chiar mai multe pachete, dar nu-i nicio problemă…avem o eternitate la dispoziție.

Dumnezeu: Răspunsul este mai simplu decât pare. Oamenii nu trebuie să înțeleagă decât că…

M: Numai puțin. Îmi cer mii de scuze că trebuie să vă întrerup. Tocmai am constatat că spațiul pe casetă este spre final. Da-ți-mi voie să schimb caseta înainte de enunțarea răspunsului la ultima întrebare. Ar fi păcat să pierd un răspuns care ar putea fi de interes pentru atât de mulți oameni.

Dumnezeu: Desigur, fă-o, așa cum spunea și prietenul meu, avem o eternitate la dispoziție. Ha, ha, ha.

Vreau continuarea dialogului pe e-mail!

Citesc ultima parte GRATUIT

Acest program este pentru tine dacă:

  • Ai întrebări existențiale fără răspuns
  • Dacă ești fan Neale Donald Walsh sau Wayne Dyer îți va plăcea și acest program
  • Îți citești e-mailurile - fiindcă tot programul se va desfășura pe e-mail
  • Te întrebi des: „De ce mi se întâmplă mie asta?” și nu ai găsit încă un răspuns
  • Dacă ești o persoană deschisă care înțelege importanța educării continue și ești dispus să îți iei acele lucruri valoroase pentru tine din dialog

Acest program NU este pentru tine dacă:

  • Totul îți este 100% clar ca lumina zilei
  • Știi cine ești, de unde vii și încotro te îndrepți
  • Nu îți citești e-mailurile - fiindcă tot programul se va desfășura doar pe e-mail
  • Nu ai nicio întrebare care să te macine și al cărei răspuns nu l-ai găsit încă
  • Dacă ești o persoană închisă, iar în loc să îți iei valoare din discuție, te vei întreba din 5 în 5 minute dacă discuția dintre mine, Dumnezeu și diavol este una autentică

Cum se desfășoară acest program?

Durează exact 1 an din momentul în care te înscrii.

În fiecare săptămână vei primi un e-mail cu următoarea parte din discuție.

În total sunt 54 de părți care vor ajunge în inbox-ul tău pe durata a 54 de săptămâni.

Mă înscriu ACUM!

Întrebări frecvente:

1.Pot plăti prin transfer bancar? Răspunsul este DA, dar cu o singură condiție. Dacă vrei să plătești prin transfer bancar trebuie să achiți integral tot programul. Din rațiuni care ar ocupa prea mult spațiu să le explic aici, poți plăti abonament lunar doar dacă te înscrii plătind cu cardul. Dacă preferi plata prin transfer bancar scrie-mi un e-mail la cosmin@fiimplinit.ro în care ceri asta.

2. Locuiesc în străinătate. Cum pot avea acces la acest program? Dat fiind faptul că programul se desfășoară strict on-line, poți avea acces la dialog de oriunde din lume. Tot ce îți trebuie este o adresă de e-mail și acces la internet.

3. De unde știu că a citi acest dialog mă va ajuta în vreun fel? Tocmai pentru a veni în întâmpinarea ta ți-am pus la dispoziție gratuit primele trei părți din discuție. Pe lângă asta, dacă cele trei părți nu te-au ajutat să te decizi, te poți înscrie acum în program cu doar 3 lei în prima lună. Practic ai încă 30 de zile timp să îți dai seama dacă este pentru tine sau nu.

4. Plățile cu cardul sunt securizate? Da. Plățile cu cardul sunt efectuate cu ajutorul MobilPay. MobilPay facilitează plata cu cardul pentru nume mari precum Orange sau Vodafone. Așa că nu trebuie să îți faci nicio grijă din acest punct de vedere.

5. Dacă totuși intru în program, dar nu o să fiu mulțumit? Îmi scrii un e-mail la cosmin@fiimplinit.ro în care îmi spui că vrei să ieși din program. Dacă faci asta în termen de 30 de zile de la înscriere, tot ceea ce ai investit a fost 3 lei. Dincolo de asta, dacă apuci să plătești abonament de 39 lei o lună sau mai multe luni și totuși nu ești mulțumit, îmi scrii la aceeași adresă de e-mail și îți dau toți banii înapoi fără nicio problemă.

6. Nu înțeleg de ce nu pot primi toată discuția dintr-o dată? De ce fragmente împrăștiate pe durata unui an?

Motivul este foarte simplu. Fiindcă vreau ca această discuție să te ajute și nu doar să îți placă. În dialog apar multe principii greu de integrat. Dacă ai citi tot dialogul într-o singură zi(să zicem), ai rămâne cu impresia că ai citit ceva frumos, dar nu ai integra mai nimic. Primind un fragment săptămânal, ai timp să digeri și să integrezi ideile.

7. Este discuția o revelație ca în cazul lui Neale Donald Walsh sau este o metaforă?

Este o discuție din care poți învăța foarte mult. Depinde de tine dacă o să alegi sau nu asta. Te las pe tine să crezi ce vrei despre discuție. Nu o să confirm și nu o să infirm nimic. Îți spun doar că discuția există și te poate ajuta dacă îi dai voie.