Gândurile pe care le ai îți creează realitatea pe care o experimentezi.
Plecând de la această idee, dar interacționând cu oamenii din jur mi-am dat seama de un lucru. 99% din oameni nu au auzit niciodată de principiu. Iar din cei 1% care au auzit, doar 0,5% cred în el.
Vreau să știi din capul locului că acest articol se poate dovedi deosebit de util pentru tine chiar dacă nu crezi sau nu ești de acord cu faptul că prin gânduri îți creezi realitatea.
Și asta pentru că voi aduce în discuție niște principii de bun simț care pe deasupra sunt universal aplicabile.
Faptul că prin gânduri ne creem realitatea este un lucru pe care l-am înțeles acum mai mulți ani. Însă trăind aliniat acestui principiu, am ajuns să văd niște mecanisme în jurul meu. Iar având aceste conștientizări, scrierea articolului de astăzi mi s-a părut ca fiind un lucru obligatoriu pe care trebuie să îl fac.
Ideea este că am observat că există niște tipare de gândire în societatea în care atât eu cât și tu trăim. Iar aceste tipare sunt adânc înrădăcinate și se perpetuează din generație în generație.
Societatea în ansamblul ei, crede anumite lucruri. Iar mai apoi, tot societatea în ansamblul ei experimentează o realitate de care este nemulțumită. Realitatea aceasta însă nu este nicio surpriză. Ci este o consecință normală a gândurilor emise și întreținute cu ardoare.
Ceea ce fac eu prin acest articol, s-ar putea să fie o luptă cu morile de vânt. Însă acest aspect nu mă deranjează. Dacă printr-un articol pe care îl scriu ajut și un singur om să vadă viața cu alți ochi, eu unul îmi consider misiunea îndeplinită.
Cu cât văd că sunt mai mulți oameni care trăiesc armonios folosind principiile pe care le expun în articole, cu atât sunt și eu mai fericit. Însă aceasta este altă discuție.
În articolul de astăzi o să aduc în discuție punctual câteva tipare de gândire pe care le observ în societate. O să explic de ce acest fel de a gândi este nociv, chiar dacă este popular. Și o să îți propun noi variante de gânduri mai armonioase pentru fiecare punct în parte.
Pentru ca articolul să îți fie de un real folos, eu te invit ca în timp ce îl parcurgi să te întrebi dacă ai și tu gânduri care îți creează o realitate de care nu ești mulțumit. Dacă te regăsești în unul dintre puncte, fii atent și vezi ce poți face pentru a-ți modifica gândurile. Realitatea pe care o experimentezi, va urma întocmai gândurile pe care tu le ai. Asta face realitatea dintotdeauna.
Acestea fiind spuse, hai să începem. În listă voi enumera credințele, iar mai apoi le voi discuta pe fiecare în parte.
1.Credința Că Există Noroc Și Ghinion
Din punctul meu de vedere, să crezi că există noroc și ghinon este o mare piedică pe care ți-o poți pune în viață. Imaginează-ți că mergi la înot, dar îți legi de picioare o bilă foarte grea de plumb. Cam așa văd eu că acționează asupra vieții tale noțiunile de noroc și ghinion.
Dacă însă în acest moment al vieții tale tu crezi în noroc și ghinion, sper că nu o să te simți ofensat. Tu poți să crezi ce vrei. Ești liber să faci asta. Iar pe deasupra indiferent ce crezi, ai dreptate. Întrebarea pe care te invit să ți-o adresezi este: „Sunt 100% împlinit cu realitatea pe care o trăiesc?”. Aceasta este întrebarea relevantă din punctul meu de vedere. Fiindcă în cazul în care îți amintești propoziția cu care am început articolul, tu îți creezi realitatea prin gândurile tale.
Știu psihologi respectați care cred în noroc și ghinion. Este alegerea lor. Nu am nimic împotrivă. Am început de exemplu să citesc Inteligența Emoțională a lui Daniel Goleman care este unul dintre cei mai respectați psihologi în viață. Iar omul vorbește despre noroc și ghinion ca și cum ar exista. Iar în realitatea lui, atât timp cât crede în aceste noțiuni, ele chiar există.
Ce îți transmit eu însă este faptul că atât timp cât noțiunile de noroc și ghinon fac parte din gândurile tale de zi cu zi, sunt șanse foarte mari ca realitatea pe care o experimentezi să nu te mulțumească.
Noțiunile de noroc și ghinon te duc subliminal cu gândul la ideea conform căreia viața ți se întâmplă. Să trăiești convins fiind de faptul că viața ți se întâmplă te va destabiliza puțin câte puțin. De fiecare dată când vei experimenta ceva, vei tinde să pui asta pe seama norocului sau ghinionului. În loc să îți asumi responsabilitatea pentru viața ta și să înțelegi că evenimentele pe care le trăiești sunt creeațiile tale, vei începe să pui etichetele de noroc sau ghinion pe experiențele din viața ta.
Îți place o anumită experiență? Ai avut noroc. Îți displace ceva? Ai avut ghinion. Din punctul meu de vedere, aceste două noțiuni sunt atât de populare fiindcă oamenilor le place să fugă de responsabilitate.
În loc să spui: „Da domnle, eu am creat asta”, spui „Am avut ghinion”. Cu alte cuvinte afirmi că nu depinde de tine.
Îți promiteam în introducere că pentru fiecare punct în parte o să îți spun și cu ce poți să îl înlocuiești.
Ei bine, te invit să înlocuiești norocul și ghinionul cu ideea „Eu îmi creez fiecare aspect al realității prin gândurile mele”.
Înainte de a trece la punctul doi, vreau să mai subliniez un aspect care observ că este încă foarte puțin înțeles. Sunt oameni care îmi scriu: „Cosmin, n-ai dreptate în ceea ce ai spus”.
Răspunsul meu este de fiecare dată același. Ceea ce este adevărat pentru mine poate fi fals pentru tine. Iar ceea ce fals pentru mine, poate fi adevărat pentru tine. Dacă tu crezi că norocul și ghinionul există, atunci în realitatea ta ele chiar există. Întrebarea rămâne însă aceeași: „Ești împlinit?”. Dacă da, felicitări! Dacă însă nu ești împlinit, poate ar fi cazul să renunți la noroc și ghinion și să adopți alte gânduri. Gânduri care mai devreme sau mai târziu îți vor crea o realitate, care la râdul ei va reflecta interiorul tău armonios.
2.Credința Că Poți Suferi Din Iubire
În ultimii ani, am mai înțeles și eu câteva lucruri despre viață. Sunt convins că mai există o sumedenie de lucruri de descoperit, iar asta mă bucură foarte mult. De la scrierea primei mele cărți: „Energia Iubirii” și până astăzi, cred că am ajuns să sintetizez foarte pe scurt ce înseamnă de fapt iubirea.
Și am fost inspirat să scriu și despre asta în articol fiindcă primesc destul de des întrebări în care mi se spune: „Cosmin, ce e de fapt iubirea?”.
Iată o definițe scurtă și clară. Iubirea este aliniere cu Sursa.
Tu nu ești numai aspectul tău material. Ai și un suflet. Iar acestui loc din care tu provii, mie îmi place să îi spun Sursă sau Energie Universală.
Această Sursă are o anumită vibrație. Tu, odată ce te-ai întrupat ești liber să îți creezi realitatea așa cum vrei și faci asta prin gândurile tale. Din multitudinea de variante tu poți alege să vibrezi fie pe aceeași frecvență cu Sursa, fie pe orice altă frecvență.
Cred că gândindu-te la acest principiu, este foarte ușor să înțelegi ce înseamnă iubirea. Dacă vibrezi la unison cu Sursa, se cheamă că iubești. Dacă te afli în dezacord vibrațional cu Energia Universală, înseamnă că iubirea nu este prezentă.
Cu toate acestea am văzut foarte mulți oameni care pretind că suferă sau au suferit cândva DIN iubire.
Eu îți propun astăzi să adopți o perspectivă mai armonioasă(zic eu) asupra vieții. Înțelege că alinierea vibrațională cu Sursa te conduce la a experimenta iubire. Dezacordul tău în raport cu Sursa te va face să experimentezi disconfort, neplăceri, tristețe, boală.
Așadar, tu nu poți suferi DIN iubire. Fiindcă iubirea este o consecință a alinierii tale cu Energia Universală. Poți însă suferi(și chiar se întâmplă des) din lipsă de aliniere cu Sursa. Însă după cum poți deja înțelege, iubirea nu poate fi niciodată caza suferinței.
Cu ce alt gând îl poți înlocui pe cel de „sufăr din iubire”?
Dacă într-adevăr constați că suferi, ți-ai putea spune cel mult: „Sufăr pentru că experimentez o lipsă de aliniere vibrațională în raport cu Sursa din care provin”.
Dar nu îți recomand să zăbovești nici cu acest gând foarte mult. Întreabă-te în schimb: „Ce anume aș putea să gândesc/fac în așa fel încât să obțin o aliniere vibrațională mai bună?”.
Pe lângă asta, nu pot ignora faptul de cele mai multe suferința din iubire apare atunci când vorbim de relații de cuplu.
Îți reamintesc doar că de cele mai multe ori suferința în relații apare din cauza dependenței. Da, dependența poate fi un catalizator pentru suferință. Iubirea niciodată.
De aceea, în relațiile tale te invit să te menții în permanență conștient de un anumit lucru. Tu ești în iubire atunci când ești aliniat cu Sursa din care provii. Când întâlnești un al om(partenerul tău), și el este ca și tine o scânteie de dumnezeire. Și el are relația lui cu Sursa din care provine(Sursă ce este aceeași ca și în cazul tău).
Ce vreau să îți transmit este că doi oameni conșienți de acest aspect al vieții lor și conștienți de ce înseamnă iubirea cu adevărat, o vor experimenta și mai profund prin interacțiunea dintre ei.
Înțelege că iubirea pe care tu o simți nu are cum să fie niciodată dependentă de prezența sau absența unei alte persoane. Iar într-o relație, conștientizează mai degrabă raportul tu-Sursă, partener-Sursă decât relația tu-partener.
Îmi dau seama că ceea ce am scris este foarte interpretabil. Așa că te invit să nu tragi concluzii pripite. Dacă este ceva neclar, folosește secțiunea de comentarii și vin cu lămuriri.
Dacă ar fi să rămâi cu o singură idee din acest punct doi, te invit să înțelegi că din iubire nu poți niciodată suferi, iar iubirea înseamnă aliniere vibrațională cu Sursa.
3.Credința Că Fiecare Dintre Noi Trebuie Să Moară La Un Moment Dat
Ți-am spus că mă bat cu morile de vânt? Te și aud spunându-mi:„Cosmin, toate ca toate, dar până aici”. Sau cum se spune la mine în moldova „Valar Morghulis” – în traducere liberă „cu o moarte toți suntem datori”.
Ei uite că eu merg până într-acolo încât afirm cu credință și sinceritate că nu este neapărat necesar ca oamenii să moară. Desigur, dacă vor, cine sunt eu să mă pun împotrivă? Tind să cred că moartea este o convingere și un comportament învățat.
Cred că suntem ființe spirituale care ne aflăm într-un vehicul material pentru a ne experimenta capacitățile de sculptori în materie. Folosim drept dălți gândurile noastre și ne jucăm modelând după bunul plac atomii din jur.
Vehiculele noastre numite trup se deteriorează numai fiindcă nu avem grijă de ele așa cum ar trebui. Eu cred că în mod natural am putea să folosim acest vehicul(trupul nostru) oricât vrem. Nelimitat. Însă pentru asta este nevoie de o viață trăită profund conștient. Lucru la care eu însumi mai am mult de lucru. Însă nu încetez niciodată în a lucra la acest aspect.
Cred că ar fi mult mai simplu să ne dezintegrăm în lumină trupul fizic și să ne întoarcem acasă înțelegând tot ceea ce era de înțeles despre capacitatea noastră de a sculpta în materie. Cred că acesta ar fi totodată și semnul înțelegerii noastre.
Oamenii sunt antrenați însă pentru ca așa ceva să li se pară prea mult.
Eu am început să îmi manifest cu sinceritate dorința de a trăi veșnic. Am spus-o numai câtorva oameni apropiați. Atunci când a venit vorba despre moarte, am amintit însă că eu mi-am propus să trăiesc veșnic.
Ideea este atât de nonconformistă încât de cele mai multe ori ceilalți încep să râdă. Ei cred că fac o glumă având o față serioasă. Eu de fapt sunt serios având o față serioasă.
Și chiar dacă ideea poate părea nonconformistă, Prentice Mulford a enunțat-o acum mai bine de 100 de ani. Deci nouă nu este. Cu toate acestea, se pare că nu se prea găsesc oameni care să creadă în ea.
Dacă ți se pare o perspectivă utopică, hai să îți spun care este punctul meu de vedere. Eu mi-am confirmat prin câteva teste că gândul este creator și că legea atracției funcționează. De asemenea, am înțeles că dacă un om crede ceva, atunci aceea este realitatea pe care o experimentează. Iar credințele unui om îi sunt întotdeauna confirmate de realitatea fizică.
Ei bine, acestea fiind premisele, nu văd nicio problemă în a avea gândul că nu o să mori niciodată, iar realitatea ta chiar să confirme asta.
Este drept că din cauza faptului că nu o să mai găsești pe nimeni în jurul tău care să rezoneze cu această idee, s-ar putea să nu poți crede 100% în faptul că poți fi nemuritor. Cu toate acestea eu mă strădui. Dacă voi depăși convingerea limitativă a morții, atunci cred că realitatea mea va căpăta niște dimensiuni interesante.
Dacă simți că nu poți face tranziția înspre a crede că ești nemuritor și că poți sta în trupul fizic oricât, atunci te invit ca măcar să accepți că vei trăi în acest trup, proporțional cu grija pe care o arăți zi de zi acestui vehicul fizic. Cu cât vei avea mai multă grijă de această mașinărie cu atât poți avea o ședere mai lungă sub aspect material.
Dacă ar fi să rămâi cu o singură idee din acest punct trei, atunci reține asta: „Oamenii mor fiindcă sunt convinși că vor muri la un moment dat. Ceea ce societatea numește moarte este de fapt o desprindere a părții tale spirituale de partea materială. Înțelege că îți modelezi realitatea prin convingeri și credințe. Dacă ai putea să fii 100% convins de faptul că poți petrece oricât timp în trup, atunci aceasta ar fi ceea ce ai experimenta”.
4.Credința Că Banii Aduc Stres
Spre deosebire de ideea de la punctul trei, în cazul credinței că banii aduc stres, probabil există vreo 2-3% din populația planetei care nu crede asta. Cunosc eu însumi vreo 10-15 persoane care nu au această credință. Însă nu cunosc pe nimeni care să creadă că dacă vrea, poate fi nemuritor. Cu excepția mea desigur.
În ciuda acestui procent de 2-3% de care îți vorbeam adineaori, marea majoritate a populației planetei crede că cu cât un om are mai mulți bani, cu atât este mai stresat.
Din motive pe care nu le cunosc, am observat că presa și televiziunile mediatizează intens cazuri care să susțină o astfel de idee. Nu știu dacă se face intenționat sau nu. Ideea e că auzi de mult mai multe ori despre milionari care se sinucid, decât despre milionari cinstiți și care trăiesc relaxați fiind aliniați principiilor universale ale abundenței.
Și asta nu pentru că ar exista mai mulți milionari care se sinucid decât milionari armonioși și relaxați. Ci pentru că de fiecare dată când apare un caz dintr-o anumită zonă, toate privirile sunt ațintite acolo. Gândește-te puțin la câte știri pozitive auzi la televizor și o să înțelegi la ce mă refer.
Credința că banii aduc stres este doar una dintre cele mai populare. În realitate există o sumedenie de convingeri limitative legate de bani. Iar în continuare o să enumăr câteva dintre ele. După această enumerare, voi veni desigur și cu variante de gânduri prin care îți poți crea o realitate mai armonioasă.
Există o mentalitate destul de populară în România care te îndeamnă să faci economie. Cu alte cuvinte să ai grijă câtă apă consumi, că s-ar putea să te usture la buzunar. Să ai grijă și cât curent electric consumi ca să nu plătești prea mult. Și tot așa.
Dacă un om gândește așa, îți pot da în scris că nu are bani. Iar un raționament în aparență corect ar putea spune: „Păi este de bun simț concluzia că nu are bani. Tocmai de aceea și gândește așa. Omul nu are bani și se gândește să facă economie”.
În realitate însă procesul este întotdeauna invers. Te rog să nu uiți nicicând faptul că prin gânduri îți creezi realitatea. Niciodată realitatea nu determină felulul în care gândești. Ci felul în care gândești determină realitatea.
O altă credință limitativă legată de bani este aceea că ai avea mai puțini decât meriți. Iar cum tu ai întotdeauna exact ceea ce meriți în viața ta, numărul banilor din cont nu fac nici ei excepție.
Iar precum acestea aș putea să înșirui zeci de convingeri limitative pe subiectul finanțe. Însă în articolele de pe Fii Împlinit îmi place să mă concentrez mai mult pe pozitiv și armonios. De aceea, în continuare o să îți spun cu ce alte credințe ai putea să înlocuiești credința că banii aduc stres.
Eu o să fiu succint invitându-te pe tine să aprofundezi.
În primul rând, te invit să te raportezi la bani ca la o resursă nelimitată. Înțelege că banii sunt o măsură a valorii pe care o oferi tu societății și că ai exact atâți câți meriți. Familiarizează-te cu faptul că cu cât înveți mai mult, cu atât vei câștiga mai mult. Și exersează cu principiul care spune că banii sunt la dispoziția ta oricând ai nevoie de ei.
Ca și concluzie punctuală, te invit să îți schimbi felul în care gândești, iar ceea ce experimentezi în plan financiar va fi din ce în ce mai satisfăcător.
5.Credința Că Trebuie Să Lupți Pentru A Obține Ceea Ce Îți Dorești
Atunci când vine vorba de îndeplinirea obiectivelor și experimentarea unei vieți care să te împlinească, există două mari abordări posibile. Cel puțin două am depistat eu. Poate sunt mai multe, dar când o să le descriu o să vezi că le-ai întâlnit și tu.
În prima variantă trebuie să te lupți și să depășești obstacole pentru a-ți transforma visurile în realitate. Totul este greu. Te simți pe câmpul de bătălie. Lupți. Depui efort considerabil. Și simți chiar că obosești. Iar în cele din urmă sunt șanse să îți vezi visul transformat în realitate.
Cea de-a doua abordare este complet diferită de prima. Aceasta este varianta oamenilor care înțeleg că dacă simt că depun efort în acțiunile lor, acesta nu este decât un indiciu al lipsei de aliniere cu Intenția Universală. Și asta pentru că este imposibil ca tu să faci acțiuni aliniate și să simți că depui efort în executarea lor.
Eu sunt adeptul(așa cum probabil îți imaginezi) celei de-a doua variante. Recunosc că eu însumi am descoperit acest principiu de curând. Mi se pare însă extrem de interesant și foarte puțin popular comparat cu beneficiile pe care le aduce.
Vreau să fie clar că nu neg importanța acțiunii. Desigur că în majoritatea cazurilor este nevoie de niște pași concreți executați în realitatea fizică. Este însă o diferență enormă între a face acțiuni în care simți cursivitate și a face acțiuni în care simți că nimic nu merge și simți cum indiferent de energia pe care o investești, nu faci progrese.
Ce te invit eu să înțelegi în cadrul acestui punct este faptul că de fiecare dată când depui efort, dar nu vezi rezultate, acesta este un semnal că nu ești aliniat Intenției Universale. Și de fiecare dată când acțiunile tale par lipsite de efort, asta nu înseamnă că ai avut noroc, ci că ai întreprins acțiuni aliniate.
Recunosc faptul că pașii înspre atingerea visurilor tale pot părea plini de efort. Însă numai dacă nu sunt aliniați vibrațional.
În loc să crezi că viața e o luptă, iată ce îți propun.
Înțelege discrepanța aliniere-lipsă de aliniere. Iar o dată ce ai înțeles-o caută să faci cât mai multe acțiuni armonioase din punct de vedere vibrațional.
Atunci îți vei da seama și cât de ușor este să îți transformi visurile în realitate. Iar pe lângă asta, sunt șanse să fii tu însuți uimit de cum îți creezi propriile experiențe.
Crezi că viața este o luptă, atunci ai dreptate. Crezi că viața este bucurie, cursivitate, aliniere și plăcere, iarăși ai dreptate. Depinde de numai de tine ce fel de dreptate vrei să ai 🙂
6.Credința Că Oamenii În General Sau Că Unii Oameni Sunt Răi
Cel mai des am experimentat următorul scenariu în realitatea mea.
Să zicem că trec printr-un eveniment în care cer ajutorul cuiva și îl primesc necondiționat. Sau merg la magazin sau pe stradă, iar un alt om pe care nu îl cunosc face un gest de compasiune sau un gest prin care își arată deschiderea și încrederea.
Mai apoi, după ce trece evenimentul, dacă îi povestesc cuiva experiența, aud un raționament care spune cam așa: „Mai există astfel de oameni în ziua de astăzi? Asta mă miră foarte tare fiindcă OAMENII DIN ZIUA DE ASTĂZI sunt egoiști, răi, triști și nervoși”.
Deci mi s-a întâmplat de atât de multe ori să trec printr-o situație de acest gen, încât m-am și plictisit să mai explic cum stau lucrurile de fapt.
La început, le explicam tuturor cu entuziasm că ei văd lumea așa cum sunt ei și nu cum este lumea. Unii înțelegeau, altora li se părea că glumesc și așa mai departe. Fiindcă am explicat de foarte multe ori cum stau lucrurile, am ajuns la concluzia că este mult mai armonios pentru mine să mă abțin.
Dacă vrea să știe cineva cum gândesc, poate citi acest blog. Însă nimeni nu este obligat. Este opțiunea fiecăruia.
Ce nu ți-am spus încă în cadrul acestui punct este că la pachet cu credința că oamenii sunt răi mai vine și credința conform căreia nu poți avea în credere în oameni. Sau o variantă mai lejeră a ei care afirmă că în unii oameni nu poți avea încredere.
Acum hai să îți spun cu ce alte gânduri armonioase te invit să le înlocuiești pe cele despre care am discutat deja în cadrul acestui punct șase.
OAMENII DIN ZIUA DE ASTĂZI(majusculele sunt intenționate și vor să sublinieze popularitatea acestei construcții) sunt o reflexie fidelă a ta.
Tu vezi în oameni exact ceea ce se găsește în tine. Și nimic altceva.
Îți este imposibil să interacționezi în realitatea ta cu oameni care posedă caracteristici pe care tu nu le posezi.
Cu alte cuvinte, ce vreau să îți spun este că te afli în imposibilitatea de a găsi oameni care nu sunt de încredere, atât timp cât tu ești 100% integru. Exact pe același principiu, îți este imposibil să întâlnești în jur oameni răi(indiferent ce înțelegi tu prin sintagma „om rău”) atât timp cât în tine nu se găsește acel aspect.
Ce te invit să înțelegi este că vezi în oamenii ceea ce deja există în tine. Relații tale, indiferent dacă sunt mai noi sau mai vechi, sunt o reflexie fidelă a ta.
Dacă nu ești mulțumit de comportamentul cuiva din jur, asta nu înseamnă decât faptul că există anumite lucruri care te nemulțumesc la propria persoană.
Înlocuiește așadar convingerea care îți spune că oamenii din ziua de astăzi sunt răi, cu convingerea că ceea ce vezi în jur se găsește deja în tine. Iar având această convingere, începe să lucrezi la a te armoniza pe tine însuți.
Și te îndemn să faci asta fiindcă este absolut imposibil ca tu să fii în armonie deplină cu tine, iar în același timp să experimentezi relații lipsite de armonie cu ceilalți.
Lucrurile sunt atât de simple. Iar dacă îți este mai ușor, te invit să te transformi într-un fin observator al relațiilor celorlalți.
De fiecare dată când vezi un om care se ceartă sau care este nemulțumit de relația lui cu ceilalți, poți fi sigur că nu se află într-o relație armonioasă cu el. Și îți va fi ușor să observi asta.
La fel, de fiecare dată când vezi un om care are relații armonioase cu ceilalți, poți deduce fără niciun dubiu că persoana respectivă este armonioasă în raport cu ea însăși.
***
Am discutat în acest articol numai despre șase astfel de credințe. Chiar dacă sună ciudat, în realitate ar fi excelent ca doar acestea să fie credințele limitative ale oamenilor și să nu mai existe altele.
Există însă o sumedenie de credințe limitative răspândite în masă. Iar în încheierea acestui articol te invit să te gândești și la alte credințe prezente în viața ta. Întreabă-te cu sinceritate și sub formă de exercițiu ce credințe te țin în loc. Iar mai apoi înlocuiește acele gânduri cu altele mai armonioase.
Asta este exact ceea ce ți-am propus și eu în acest articol. Ai observat poate că pentru fiecare punct în parte am venit și cu o alternativă mai armonioasă de gândire.
Fă și tu la fel în viața ta de zi cu zi și vei începe să vezi schimbări.
După ultimul articol am primit mai multe mesaje în care eram întrebat cum se pot depăși convingerile limitative. Dă click aici și ai soluția completă. Iar dacă ți-a plăcut acest articol dă-i te rog un share pe rețelele sociale.
Cu recunoștință,
Cosmin-Constantin Cîmpanu