Faptul că totul este energie e o idee cu care mă aștept să fi fost cât de cât familiar până să deschizi acest articol. Iar dacă urmărești de mai mult timp acest blog cu siguranță m-ai auzit afirmând în repetate rânduri faptul că totul este energie.
Simt acest lucru de mulți ani și te-am invitat și pe tine să trăiești conștient fiind de faptul că totul este energie și de faptul că totul are o anumită vibrație specifică.
Să vezi lumea din jurul tău prin prisma acestei conștientizări te poate ajuta enorm în drumul tău spre o viață împlinită.
Cu toate acestea, impactul poate fi cu mult mai semnificativ dacă te deschizi înspre a primi în viața ta o unealtă cu ajutorul căreia tu poți și măsura concret vibrația a tot ceea ce te înconjoară.
Nu contează dacă vrei să măsori vibrația unui obiect sau vibrația unei forme de energie care nu este vizibilă cu ochiul liber, dacă folosești kinesiologia vibrația efectivă sub formă de cifră îți este disponibilă.
Impactul asupra vieții tale ar fi de-a dreptul fenomenal. Și asta pentru că ai putea alege să te uiți numai la filme de o vibrație înaltă, să te înconjori de oameni de o vibrație înaltă și în principiu să faci lucruri și să gândești lucruri care sunt de o vibrație înaltă. Iar efectul cumulat ar fi acela că te-ai apropia rapid și inevitabil de o stare de împlinire autentică.
Însă ce îți propun în acest articol este să ne imaginăm o societate în care marea majoritate a oamenilor ar folosi kinesiologia. Dacă 50%+ din populația planetei ar folosi cu succes această metodă, atunci societatea în ansamblul său ar arăta cu totul și cu totul altfel.
Nu trebuie decât să îți imaginezi că absolut fiecare obiect sau om sau gând ar avea asociat și o cifră vizibilă pentru toată lumea. Dacă ai intra într-un magazin, imaginează-ți că pe lângă preț, obiectele disponibile spre a fi cumpărate ar mai avea o cifră care ar reflecta vibrația acelui obiect. Imaginează-ți mai apoi că oamenii cu care interacționezi pe stradă ar avea o cifră în piept vizibilă pentru toată lumea, cifra care ar reflecta vibrația sufletului lor. Și exemplele ar putea continua la nesfârșit enumerând toate aspectele importante ale realității noastre.
Dacă toate aceste vibrații ar fi disponibile în mod public pentru toată lumea, majoritatea fenomenelor sociale ar arăta cu totul și cu totul altfel. În unul din articolele precedente ți-am oferit o listă cu aplicații practice. Aceste aplicații practice erau de fapt o serie de sugestii de aplicare concretă a kinesiologiei în viața ta. Prin articolul de astăzi îți propun să ne imaginăm împreună cum ar arăta anumite fenomene sociale dacă kinesiologia ar fi aplicată de 50%+ din oamenii pe de această planetă.
Dacă auzi pentru prima dată în viața ta de kinesiologie îți recomand să citești articolele din arhivă de pe Fii Împlinit și cărțile lui David R. Hawkins. Pe scurt, kinesiologie înseamnă testare musculară și cu ajutorul metodei poți determina vibrația a orice.
Și am făcut o listă punctuală fiindcă este mai ușor de parcurs articolul în acest fel:
1. Aplicații În Sala De Judecată
Judecătoria și condamnările sunt arii de o importanță majoră la nivel social. Și există o sumedenie de oameni implicați în acest proces la nivel mondial. Se investește mult, avocații câștigă enorm, judecătorii la fel, tot timpul sunt discuții cu privire la decizii. Pe lângă asta, periodic apar dovezi conform cărora au existat martori mincinoși, judecătorii au dat sentințe greșite și au trimis la pușcărie oameni nevinovați și multe multe altele.
Tot acest domeniu reprezintă la momentul în care scriu articolul o risipă enormă de energie. Gândește-te numai câtă energie se investește în școlarizarea judecătorilor, magistraților, avocaților. Câți bani investiți, cât timp, câte resurse, doar pentru a determina dacă cineva are sau nu dreptate sau dacă cineva a comis sau nu o faptă.
Dacă cineva a comis sau nu o faptă se poate afla într-o secundă folosind kinesiologia. Conștiința însăși este cea care poate confirma sau infirma comiterea unei fapte. Prin urmare procesul ar putea dura 10 minute maxim fără drept de apel de fiecare dată. Cineva fie a comis o faptă fie nu a comis-o, iar kinesiologia îți poate spune exact asta.
2. Aplicații În Business
Numai când spun cuvântul business și îl asociez cu kinesiologia, îmi dau seama să s-ar putea scrie despre o sumedenie de subdomenii ale sferei business care ar arăta mult mai armonios dacă 50%+ din populația planetei ar folosi kinesiologia.
Însă în contextul articolului o să iau un exemplu simplu. Mediul de business este un mediu în care deciziile influențează foarte mult parcursul.
Gândește-te însă la un investitor care se află în business și gândește-te la bursă și la brokeri. Câtă bătaie de cap, câte cifre, câte recomandări, tendințe și până la urmă tot se poate ajunge ca cineva să investească în ceva care dă faliment.
Lucrurile s-ar putea rezolva foarte simplu dacă din, să zicem, 10 opțiuni de companii disponibile spre a investi, un om ar alege acea companie care vibrează cel mai sus după ce o măsurătoare simplă care a durat o secundă i-a arătat acest aspect.
Ieșind din sfera exemplului, spuneam că atunci când vine vorba de un business, antreprenorul are de luat o sumedenie de decizii. Miliarde de lei ar putea fi salvați dacă antreprenorul ar alege de fiecare dată să meargă în direcția care calibrează cel mai înalt.
3. Aplicații În Televiziune Și Film
În acest moment există o sumedenie de emisiuni și o sumedenie de filme care calibrează sub 200. Ori dacă ceva calibrează sub 200 are efect de a-l depărta de împlinire pe omul care ia contact cu acel ceva. Ținând cont de vibrația emisiunilor de la televizor, multe dintre ele calibrează sub 200. Cu toate acestea oamenii se uită la ele, investesc energia lor acolo, iar asta îi ține departe de fericire. Nu zic că numai asta îi ține departe de fericire, dar și asta.
Același lucru este valabil și pentru filme. Dacă filmele din cinematograf ar avea pe lângă titlu și vibrația caracteristică, ai vedea cum din ce în ce mai mult s-ar produce filme de o vibrație înaltă și mai puține de o vibrație joasă.
4. Aplicații În Muzică
O să încep acest punct patru printr-o observație foarte importantă. De exemplu muzica „death metal” are efect de slăbire a mușchiului testat chiar și în cazul celor cărora le place și ascultă acest gen de muzică. Cu alte cuvinte, practica kinesiologică iese elegant din această posibilă nedumerire furnizând acest rezultat concludent.
Dacă vibrația a ceva este una joasă, pur și simplu este una joasă și nu mai avem nimic de comentat. Dacă stai puțin să te gândești, Masaru Emoto a fotografiat și el un cristal nu tocmai armonios în prezența unui astfel de muzică.
Noi astăzi avem melodii populare care se difuzează peste tot, avem scris „Official Video” în paranteză pe youtube și foarte mare preț se pune uneori și pe numărul de vizualizări al piesei respective de pe youtube.
Ei bine, gândește-te acum ce impact ar avea la nivel social adăugarea a încă unei cifre în dreptul acelei melodii. Și pe lângă numărul de vizualizări, youtube-ul să afișeze și unde calibrează acea melodie și acel videoclip pe scara logaritmică de la 0 la 1000 unde 600 reprezintă iluminarea.
Personal consider că la nivel de masă, oamenii ar asculta cu totul și cu totul alte melodii.
5. Aplicații În Creșterea Copiilor
Imaginează-ți cum ar fi dacă 50%+ din populația planetei ar fi conștientă de faptul că afirmația: „Copii vin în lume prin părinți, dar nu sunt ai părinților” calibrează la 691. Felul în care aceste suflete noi ar fi primite și s-ar integra în lume ar fi cu totul și cu totul altul.
Noi astăzi avem un domeniu care odată cu avântul dezvoltării personale a devenit tot mai popular și în România. Mă refer aici la parenting. Iar domeniul oferă în mare parte o serie de principii sănătoase.
Gândește-te însă că oamenii ar fi conștienți de vibrația anumitor idei pe care le inoculează copiilor sau de vibrația anumitor gesturi efective pe care le fac în raport cu copiii. În prezența acestor conștientizări, relațiile copii-părinți ar fi mult mai armonioase. Iar propoziția anterioară face referire la societate în ansamblul său.
6. Aplicații În Sport
Oricât de mult ar încerca cineva să ocolească subiectul, sportul este un fenomen social. Gândește-te numai la felul în care se raportează populația României la fotbal și nu o să mai ai niciun dubiu în a vedea sportul ca pe un fenomen social.
Numai că și în sport există: tenis de câmp, tenis de masă, fotbal, handbal, baschet, box și lista poate continua nestingherită.
Dacă oamenii ar ști de exemplu faptul că boxul calibrează la 180 ca și sport, atunci poate atitudinea lor în raport cu acest sport ar fi alta. Pentru informarea ta îți mai spun că la 185 calibrează și fixația pe „body building” și sporturi extreme. Iar pariurile sportive calibrează și ele tot la 180. Șahul însă calibrează la 415, înotul la 310, tenisul la 350, fotbalul pe care îl știm cu toții la 450, iar golful la 400. Când privești aceste cifre, te invit să ai în minte scara nivelelor de conștiință acolo unde 200 este nivelul minimei integrități și 600 nivelul iluminării.
Deci există și sporturi care calibrează peste 200 și altele care calibrează sub 200. Ce simt eu că s-ar întâmpla la nivel social dacă marea majoritate a oamenilor ar fi conștientă de aceste cifre, este că orientarea s-ar face înspre acele sporturi care au o vibrație mai înaltă. Ar fi firesc, nu?
7. Aplicații În Politică
De când am descoperit kinesiologia le-am spus deja mai multor oameni faptul că decizia de a vota sau nu cu cineva poate fi mult simplificată. Și asta pentru că atunci când sunt alegeri electorale pentru președenție în România, există de obicei vreo 10, 12 candidați.
Cu toții știm ideea mult prea încetățenită care spune: „Toți sunt o apă și un pământ, dar votez și eu cu răul cel mai mic”. Sau altele asemănătoare.
Ei bine, această alegere de a vota cu cineva este făcută de majoritatea oamenilor în baza impresiei lor personale și a gândurilor pe care le experimentează ei în viața de zi cu zi.
În situația în care 50%+ din populația planetei ar folosi kinesiologia, dintre cei care ar aplica metoda, majoritatea dacă nu toți ar vota cu acel candidat care calibrează cel mai sus. Fiindcă cu cât un om calibrează mai înalt cu atât el poate avea efect de creștere vibrațională asupra acelora cu care intră în contact. Iar cum evoluția sănătoasă este dorința oricărei țări, atunci ștampila ar fi pusă pe buletinul de vot într-un mod mult mai responsabil.
8. Aplicații În Dezvoltarea Personală
Dezvoltarea personală este deja un fenomen social. Din fericire este din ce în ce mai popular și în România. Iar în S.U.A. sau în țările din vestul Europei este chiar mai popular decât este la noi.
Există foarte mulți oameni care vorbesc în public, care scriu cărți, publică articole pe blog-uri, țin seminarii despre bani și așa mai departe. În principiu, cei care sunt foarte populari la nivel internațional calibrează peste 200 care este nivelul minimei integrități. Prin urmare, marea masă de oameni care în procent de 78% se află sub nivelul minimei integrități(200) are ce învăța de la acești lideri la nivel mondial în domeniul dezvoltării personale.
Totuși, pentru un om extrem de hotărât și decis să evolueze și să își crească vibrația, există o sumedenie de trasee joase vibrațional care îl pot ține pe loc sau departe de evoluție. Și aici mă refer la trasee posibile în domeniul dezvoltării personale și al spiritualității.
De exemplu astrologia în toate formele ei calibrează pe o plajă între 200 și 400. Prin urmare calibrează pe un nivel de adevăr. Numai că pe acest pământ există cărți care calibrează la 600+, și există oameni care predică noțiuni spirituale, iar o parte dintre acești oameni calibrează la 540+.
De ce să urmărești și să înveți de la cineva care prin ceea ce face se află undeva între 200 și 400(un astrolog de exemplu), când poți să înveți de la cineva care a depășit nivelul iubirii necondiționate(540+) și care poate avea un impact mult mai semnificativ asupra creșterii vibrației tale?
***
Iar pe lângă aceste opt exemple ar mai putea fi oferite și altele. Îți propun însă ca în continuare să te gândești și tu la câte alte aplicații minunate și cu un impact social armonios ar putea avea kinesiologia.
Iar dacă ți-a plăcut articolul, dă-i te rog un share pe rețelele sociale.
Cu recunoștință,
Cosmin-Constantin Cîmpanu