Arta De A Duce O Viață Împlinită

Ești gata să fii fericit și să simți o împlinire autentică pentru restul zilelor tale? Dacă îți dorești să înveți să te bucuri de viață, această carte este pentru tine.

Comandă Acum Arta De A Duce O Viață Împlinită !

Indiferent de proiectele la care lucrez, cred în ideea de provocare. Cred în gândirea diferită, și cred în capacitatea fiecărui om de a fi fericit și împlinit. Această carte există pentru că tu meriți să duci o viață împlinită! Arta de a duce o viață împlinită” este modalitatea prin care am decis să te ajut pe tine să fii cu adevărat fericit și împlinit.

COMAND CARTEA (39LEI)+ 14 lei transport PLATA CU CARDUL
COMAND CARTEA (39LEI)+ 20 lei transport PLATA RAMBURS
COMAND CARTEA PE FACEBOOKscrie-mi un mesaj pe facebook

Cartea lui Cosmin este una dintre acele cărți care te fac mai înțelept. Adică te ajută să te cunoști mai bine și să înțelegi profund cine ești cu adevărat și care-i rostul pentru care te-ai născut. Te invit să citești această carte pentru a-ți recăpăta încrederea în tine și pentru a te bucura de viața pe care cu adevărat o meriți.

Irina Gherghilescu
- urmeazatiinima.ro

Îndrăznesc să spun că aceasta este probabil cea mai bună carte despre împlinire scrisă de un autor român. Citește cartea lui Cosmin, și ai garanția mea că vei descoperi informații utile pe care aplicându-le îți vei schimba viața.

Florin Roșoga
- florinrosoga.ro
COMAND CARTEA (39LEI)+ 14 lei transport PLATA CU CARDUL
COMAND CARTEA (39LEI)+ 20 lei transport PLATA RAMBURS

Cuprinsul Conține:

 • Capitolul 1: Cunoaște-te Pe Tine Însuți

  Mark Twain spunea: „Atunci când te surprinzi făcând ce face și majoritatea, oprește-te și cugetă”. Iar majoritatea oamenilor nu se cunoaște pe ea însăși. Citind această carte vei înțelege cine ești tu cu adevărat.

 • Capitolul 2: Acceptă divinul din tine

  Deții în tine mai multă informație decât îți imaginezi. Cunoști locul de unde vii și știi încotro te îndrepți. Citind cartea vei învăța cum să accesezi aceste informații prezente deja în tine.

 • Capitolul 3: Fii Recunoscător

  Meister Eckhart spunea că „dacă singura rugăciune pe care ai spune-o în toată viața ta ar fi Mulțumesc! ar fi suficient” . Parcurge acest capitol și te vei bucura de toate beneficiile extraordinare ale recunoștinței.

 • Capitolul 4: Trăiește În Prezent

  Descoperă puterea prezentului citind această carte. Prezentul este unicul timp în care tu ești cu adevărat, iar atunci când nu trăiești în iluzie, viața ți se relevă clar așa cum este ea. Adică frumoasă, perfectă și numai bună de trăit.

 • Capitolul 5: Înțelege Că Totul Este Energie

  Citește această carte și vei învăța cum să îți dozezi corect energia. Te vei bucura de viață și de oamenii din jur, așa cum nu ai mai făcut-o niciodată până acum.

 • Capitolul 6: Relația Cu Ceilalți

  Citește acest capitol, și vei învăța cum să elimini obiceiurile toxice din viața ta, cum să nu mai iei lucrurile personal și să duci o viață cu adevărat împlinită!

 • Capitolul 7: Sănătatea Trupului Fizic

  Descoperă care sunt acele secrete pe care oamenii sănătoși le aplică în viața lor. Ți-ai dorit din totdeauna mai multă sănătate? A venit timpul să acționezi. Citește această carte, iar lucrurile nu vor mai fi la fel ca până acum.

 • Capitolul 8: Principii Fundamentale Pentru O Viață Împlinită

  Descoperă care sunt principiile fundamentale pe care aplicându-le îți vei permite ție însuți să duci o viață cu adevărat împlinită.

 • Capitolul 9: Pune Iubirea Drept Temelie A Tuturor Faptelor Tale

  Lipsa iubirii înseamnă boală. Prezența iubirii înseamnă împlinire. Tu vrei să fii bolnav sau împlinit? Citește această carte și experimentează o stare de împlinire autentică.

O garanție IMBATABILĂ: Comandă Arta De A Duce O Viață Împlinită, fără niciun risc

Comandă acum cartea și ai garanție 200%. Ce înseamnă asta? Dacă nu ești mulțumit de calitatea cărții, în termen de 30 de zile de la cumpărare îți dau banii înapoi și poți păstra și cartea.

COMAND CARTEA (39LEI)+ 14 lei transport PLATA CU CARDUL
COMAND CARTEA (39LEI)+ 20 lei transport PLATA RAMBURS

ARTA DE A DUCE O VIAȚĂ ÎMPLINITĂ

Cartea ți se potrivește dacă:

 • Vrei să îți transformi visurile în realitate
 • Vrei să devii mai încrezător și să depășești blocajele care te fac neîmplinit
 • Vrei să îți începi fiecare zi cu zâmbetul pe buze
 • Vrei ca de astăzi înainte să duci o viață împlinită
 • Vrei să renunți la obiceiurile toxice pe care le ai și să adopți alte obiceiuri pozitive
 • Vrei să acționezi și chiar să trăiești o viață împlinită, nu doar să încerci câte ceva ca până acum
 • Vrei să afli secretele care îi fac pe unii oameni să fie împliniți

Despre Autor:

Cosmin Constantin-Cîmpanu

Cosmin Constantin-Cîmpanu este fondatorul blog-ului www.fiimplinit.ro cu peste 30.000 de vizitatori lunar, unde scrie despre subiecte precum spiritualitate și dezvoltare personală. Cosmin este autorul cărții „Energia Iubirii” și a programului revoluționar „Academia Fericirii”. Indiferent de stadiul în care te afli acum, Arta de a duce o viață împlinită îți va arăta exact care sunt pașii necesari pentru a ajunge să trăiești cât mai curând un sentiment de împlinire autentică. Acum, singura întrebare care rămâne este - vei încerca să faci pașii descriși în această carte și vei renunța pe parcurs? Sau ești gata ca începând de astăzi să duci o viață CU ADEVĂRAT ÎMPLINITĂ?

COMAND CARTEA (39LEI)+ 14 lei transport PLATA CU CARDUL
COMAND CARTEA (39LEI)+ 20 lei transport PLATA RAMBURS